ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Δωρεάν μέσα από ηλεκτρονική πλατφόρμα τo Documento

Από τη Δευτέρα, το Documento, όπως και το documentonews.gr και το koutipandoras.gr, προχώρησαν σε τηλεργασία. Η απόφαση πάρθηκε από την ιδιοκτησία για να μην θέσει τους εργαζόμενους σε κίνδυνο λόγω κορωνοϊού. Αυτό αναφέρει ο Κώστας Βαξεβάνης που σε σχετικό σημείωμα στο documentonews επισημαίνει:..
Η δημοσιογραφική ομάδα του Documento αποστέλλει κάθε..
μέρα newsletter σε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες με πλήρη ενημέρωση για την πανδημία. Η διανομή της εφημερίδας όπως μας ενημέρωσε το Πρακτορείο Άργος είναι προβληματική αφού κλείνουν λόγω της πανδημίας σημεία πώλησης. Ωστόσο είναι αναγκαίο οι πολίτες να ενημερώνονται χωρίς να διακινδυνεύουν και χωρίς να φοβούνται.
Αποφασίσαμε λοιπόν να αναλάβουμε το οικονομικό κόστος, γι' αυτό το κρίσιμο διάστημα, ώστε η εφημερίδα να φτάσει παντού, εκτός από τη κλασσική μορφή εντύπου, δωρεάν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.pressreader.com. Mε ένα μόνο κλικ, μπορεί οποιοσδήποτε, από οποιοδήποτε σημείο, να κατεβάσει το Documento, είτε στην κλασσική μορφή PDF όπως τυπώνεται στο τυπογραφείο, είτε σε φιλικό περιβάλλον που προσομοιάζει σε site. Μαζί με το Documento μπορεί να κατεβάσει και το HOT DOC ή το HOT DOC History.