ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Σάλος με τον δήθεν «δημοσιογράφο του Οpen»

To κανάλι θα στραφεί νομικά εναντίον του

Σάλο έχει προκαλέσει η άθλια συμπεριφορά κάποιου που εμφανίστηκε ως δημοσιογράφος του Open, εισέβαλε σε φαρμακείο, απέκρυψε τα στοιχεία του, μαγνητοσκόπησε την φαρμακοποιό και την έβρισε χυδαία χωρίς να την αφήσει να μιλήσει, προσβάλλοντας την ασύστολα..

Oπως γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Πετρόπουλος στο fb:
«Αυτός ο κύριος λέει ότι είναι "συνάδελφος" στο OPEN. Στην πραγματικότητα είναι η ντροπή του επαγγέλματος (αν είναι δημοσιογράφος).
Με ύψος ασφαλίτη, της περιόδου της χούντας, εισέβαλε σε φαρμακείο, απέκρυψε ιδιότητα και τα στοιχεία του, μαγνητοσκόπησε την φαρμακοποιό, την έβρισε χυδαία χωρίς να την αφήσει να μιλήσει, προσβάλλοντας την ασύστολα.
Ο συγκεκριμενος στη συνέχεια ανάρτησε το video στον τοίχο του διακινώντας την χυδαιότητα που δημιούργησε εκμεταλλευόμενος προφανώς τον φόβο και την άγνοια του απλού πολίτη».


Το Οpen για το απαράδεκτο περιστατικό με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει:
«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.
Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».
Δεν αναρτούμε το βίντεο που ανέβασε στο fb ο εμφανιζόμενος ως «δημοσιογράφος του Οpen» γιατί σίγουρα θα σας εξοργίσει όπως εξόργισε και εμάς και τέτοιες μέρες δεν μας παίρνει να «τρελαινόμαστε» περισσότερο...