ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Εκλεισαν δύο περιοδικά, απέλυσαν 6 εργαζόμενους

Κανονικά θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το Playboy στην Ελλάδα και δεν επηρεάζεται από την αναστολή κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσης του PLAYBOY US, σύμφωνα με ανακοίνωση
της Media Diversity PC.
***
Η Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), έχει αποκτήσει και επίσημη σελίδα..
στο facebook. Αναζητήστε την ως “ΕΣΗΕΑ-JUADN” ή “@esiea.gr” μέσα από την εφαρμογή του Facebook (χωρίς τα εισαγωγικά).
 ***
Σε ποιον μιντιακό όμιλο έκλεισαν δύο περιοδικά και απέλυσαν (με προειδοποίηση) 6 εργαζόμενους εν μέσω πανδημίας;
***
Μετά τη Netflix και το YouTube συμφώνησε να μειώσει την ανάλυση, δηλαδή την ποιότητα της εικόνας, σε όλες τις μεταδόσεις ροής (streaming) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνoϊού.
***
Η ώρα μετάδοσης του απογευματινού Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ3, κάθε Σάββατο και Κυριακή μετακινείται από τις 19:00 στις 20:00. Κατά συνέπεια υπάρχει μικρή αλλαγή στις ώρες μετάδοσης των εκπομπών πριν και μετά το δελτίο.
***
Τα Παραπολιτικά 90,1  φροντίζουν για την απευθείας μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών της εκκλησία , αναδιαμορφώνοντας το πρόγραμμα τους .Το Σάββατο και την Κυριακή στις 7 το πρωί Θεία Λειτουργία ζωντανά από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς .
***
Εκτός από την ΕΡΤ και ένα ιδιωτικό κανάλι, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Θεία Λειτουργία (την Κυριακή 22 Μαρτίου, 7:45 με 9:00) σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών.