ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Προς καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας

Τρεις ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες το τρίτο κατά σειρά «διάγγελμα προς τους συμπολίτες του».
Ο πρώτος ήταν για να εμφανιστεί μία ακόμη φορά ως ο αρχιστράτηγος της μάχης και να πιστωθεί τα επικοινωνιακά οφέλη.
Ο δεύτερος ήταν για να υπογραμμίσει την ένταξη της Ελλάδας στο νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που..
αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λόγω των εκτάκτων συνθηκών. Πριν καν βγει ο πρωθυπουργός, το επικοινωνιακό επιτελείο είχε κάνει την διαρροή ότι “η χώρα μπαίνει στο πρόγραμμα κάτι που δεν είχε πετύχει πέντε χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας”.
Ο τρίτος λόγος που εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν για να προαναγγείλει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών. Είναι ένα μέτρο που είχε αποκλείσει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, την περασμένη Δευτέρα, εφιστώντας την προσοχή μάλιστα στην διακίνηση ανυπόστατων φημών. Ο λόγος για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ότι το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καλοκαιρία και ο φόβος των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου είναι ότι ο κόσμος μετά από μερικές ημέρες εγκλεισμού θα ξεχυθεί ξανά στους δρόμους.
- απόσπασμα από κείμενο που υπογράφει ο Σπύρος Γκουτζάνης στο documentonews (ολόκληρο ΕΔΩ)