ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Με Αρη και Τσιτουρίδη θα συνεργαστεί η Παπακώστα

Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία:..
τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες.
Θυμίζουμε ότι ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διετέλεσαν υπουργοί στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο διάστημα 2004-2009, ενώ η Κατερίνα Παπακώστα είχε διοριστεί υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά το 2014.
Η Κατερίνα Παπακώστα υπήρξε αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της ΝΔ το 2016 αλλά τον Οκτώβριο του 2017 διεγράφη από το κόμμα με απόφαση του κυριάκου Μητσοτάκη (ΕΔΩ).
Τον Ιούλιο του 2018 η κυρία Παπακώστα ίδρυσε την πολιτική κίνηση «Ελληνική Ορμή» και ένα μήνα αργότερα τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.