ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Πολάκης για μολότοφ: Είστε θρασύδειλα όντα...

...δεν ψαρώνω, σας γλεντάω!

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στο Μοσχάτο, έγινε τα ξημερώματα. Άγνωστος πέταξε βόμβα μολότοφ, η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην γκαραζόπορτα.
Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές από την περιοχή. Οι προσαχθέντες..
οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, απ' όπου ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε την επίθεση που έγινε στο σπίτι του:
Για «άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υποκόσμου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη.
Μάλιστα, όπως προστίθεται από το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου «η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου. Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές».

«Απολύτως καταδικαστέα» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση με βόμβα μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας»...