ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Απογοητεύτηκα από πολλούς... Ευχαριστώ τον Δ. Κοντομηνά

Αποχώρησε μετά από 14 χρόνια στον Alpha

Γνωστός τηλεπαρουσιαστής μετά από 14 και πλέον χρόνια στον σταθμό Alpha, αποφάσισε να αποχωρήσει, όπως ενημέρωσε σήμερα τους φίλους του στο instagram. Συγκεκριμένα,ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε μία παλιά φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες της εκπομπής «Ελένη» στον σταθμό. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με ένα συγκινητικό..
ευχαριστήριο προς όλους στο κανάλι και όχι μόνο.
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε και ευχαρίστησε ονομαστικά τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ αίσθηση προκαλεί η ατάκα του πως «απογοητεύτηκε από πολλούς στο κανάλι».
«Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1… Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες✔️Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της…Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…».