ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δημοσιογράφοι εντός και εκτός πολιτικής

Μια vintage φωτογραφία του Νοεμβρίου 1986 με παρουσιαστές της τηλεόρασης κυκλοφορεί στα social media και την ανέδειξε το iefimerida. Η φωτογραφία δείχνει τους πρωταγωνιστές δημοσιογράφους της τότε ενημερωτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης ( ΕΤ1) που είχε τίτλο «3 στον αέρα». Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Νάσο Αθανασίου, Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Παπαδάκη (όρθιος με μουστάκι)..
Ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου κάποια στιγμή αποχώρησε από την εκπομπή και την θέση του πήρε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς.
Τρείς από τους παρισταμένους δημοσιογράφους βρέθηκαν στην πολιτική: Ο Νάσος Αθανασίου είναι νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Δημαράς υπήρξε πρώην βουλευτής ΔΗΚΚΙ και ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και η Σεμίνα Διγενή ετοιμάζεται να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής ως υποψήφια του ΚΚΕ, στις ευρωεκλογές 2019.

Αυτό σημαίνει ότι απομένει μόνο η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαδάκη για να συμπληρωθεί το team της παλιάς εκπομπής «3 στον αέρα» (1986-88) και δείχνει την προτίμηση που δείχνουν τα κόμματα στους δημοσιογράφους.
Οπως γράφει το iefimerida , περισσότεροι από δέκα είναι οι δημοσιογράφοι που θα είναι υποψήφιοι και στις εκλογές 2019, τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και σε ευρωεκλογές και εθνικές.