ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Πολλά δοκιμαστικά για το κανάλι του Μαρινάκη

Τα τρία ονόματα, οι συντάκτες που θα δουλέψουν και ο ρόλος του Α. Καρπετόπουλου

Σε λίγες ημέρες το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι στον αέρα. Όλα δείχνουν ότι διαδικτυακά θα εκπέμψει για πρώτη φορά στις 8 Απριλίου. Μιλάμε για web tv, προς στιγμήν, η οποία φυσικά θα αποτελέσει και δείγμα του τι θα επακολουθήσει όταν θα εκπέμψει.. κανονικά και στην τηλεόραση
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό πρόγραμμα θα είναι διάρκειας έξι ωρών. Το κανάλι στο συγκεκριμένο εξάωρο θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.
Όσον αφορά το αθλητικό ενημερωτικό πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Επικεφαλής του αθλητικού θα είναι ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος.
Τις τελευταίες ημέρες στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έγιναν πολλά δοκιμαστικά ενώ θεωρείται δεδομένο ότι από αυτό θα περάσουν σχεδόν όλοι οι συντάκτες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
Όσον αφορά το όνομα του νέου καναλιού, για λογαριασμό της Alter Ego, έχουν ήδη κατοχυρωθεί τα ονόματα «One Channel», «Μega One» και «IN TV».
-πηγή: fosonline