ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

«Κανονικά δεν θα πουλούσε ούτε μαντολάτο σε φέρι μποτ»

Τι λένε πρώην στελέχη της ΝΔ για Μητσοτάκη

Στην αντεπίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή αιχμές που άφησε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ πέρασαν πρώην στελέχη του κόμματος, τα οποία θήτευσαν στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στην..
«γαλάζια» ΚΟ καταφέρθηκε εναντίον πρώην στελεχών της ΝΔ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είδαμε κάποιοι που φτιάχτηκαν από αυτή την παράταξη, που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη ΝΔ, να θυμηθούν αίφνης ότι υπάρχουν, και με τη χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ και τη στήριξη της ΕΡΤ ανέλαβαν μία προσπάθεια που στρέφεται μόνο κατά της ΝΔ».
Η φράση του αυτή, ωστόσο, προκάλεσε την έντονη ενόχληση σε πολιτικά πρόσωπα της καραμανλικής περιόδου της ΝΔ, όπως είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Γιάννης Μοίρας, οι οποίοι εμφανίζουν έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα.Μάλιστα, ο κ. Μοίρας σε ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε τα λόγια του προέδρου της ΝΔ ως εξής: «”Είδαμε κάποιους που φτιάχτηκαν από αυτή την παράταξη”», είπε ο ελέω πατρός που κανονικά δεν θα πουλούσε ούτε μαντολάτο σε φερυμπώτ».
 - πηγή: altsantiri