ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Το Ποτάμι και οι ασταμάτητοι ακροδεξιοί της ΝΔ

Την έντονη αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε αποστροφή του λόγου του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «είναι συνεργός στο ξεπούλημα της Μακεδονίας».
Σε ανακοίνωσή του με τον τίτλο «Οι ασταμάτητοι ακροδεξιοί της ΝΔ» το Ποτάμι αναφέρει: "Ο κ. Σταμάτης για πολλοστή..
φορά επιτίθεται στο Ποτάμι με τα επιχειρήματα της εθνικιστικής ακροδεξιάς αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι προσφέρει κακές υπηρεσίες στον αρχηγό του (εννοούμε τον κ.Μητσοτάκη και όχι τον κ.Σαμαρά) αλλά και την ίδια την πατρίδα. Αρκετά στελέχη της ΝΔ προσπαθούν να ξεχάσουν την εθνικιστική ρητορική - ειδικά εν όψει και των ευρωεκλογών – ευελπιστώντας ότι το ίδιο θα κάνουν και οι εταίροι μας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Όλοι αυτοί, δηλαδή, που εμβρόντητοι είδαν τη ΝΔ να πολεμάει λυσσαλέα τόσο τη συμφωνία των Πρεσπών όσο και την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια! Ακραίες επιλογές που έχουν τραυματίσει την αξιοπιστία της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη στην Ευρώπη και τους δυτικούς συμμάχους μας. Εκτός αν η ΝΔ έχει προσχωρήσει ολοκληρωτικά στο δόγμα ότι η χώρα μας μπορεί να είναι α λα καρτ Δυτική. Στην Ανατολική Μεσόγειο σύμμαχοι με το ΝΑΤΟ, στα Βαλκάνια αντίπαλοι με το ΝΑΤΟ. Στην κατανομή των κονδυλίων σύμμαχοι με την ΕΕ, στη στρατηγική επιλογή της διεύρυνσης στα Δυτικά Βαλκάνια αντίπαλοι με την ΕΕ. Κουτοπόνηρη τακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ολέθρια αποτελέσματα για τη χώρα."