ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Για τη ΝΔ οι γάιδαροι πετάνε και ο Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση της Κουμουνδούρου στο non paper της ΝΔ περί διαπλοκής στο κυβερνών κόμμα

«Για τη ΝΔ οι γάιδαροι πετάνε και ο κ. Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι κουμπάρος της αδελφής του Αλ. Τσίπρα ή ότι πληρώνει τους λογαριασμούς στην Κουμουνδούρου...», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το Non Paper της ΝΔ που έδωσε συνέχεια στην..
αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη.
Η ΝΔ υποστηρίζει ότι "η επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη ως υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ".

Η ΝΔ θεωρεί ότι η υποψηφιότητα "επιβεβαιώνει πλέον με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο τις διαπλεκόμενες σχέσεις της κυβέρνησης με συγκεκριμένους επιχειρηματίες εξευτελίζοντας σε δημόσια θέα το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ περί της δήθεν μάχης που δίνει με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Πόσο μάλλον όταν κανάλι της οικογένειας Κόκκαλη, το "Κόντρα Τσάνελ" στηρίζει απροσχημάτιστα τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο, προφανώς, της... μάχης κατά της διαπλοκής".
Στο ίδιο πλαίσιο πηγές της ΝΔ επιστρέφουν τις αιτιάσεις περί διαπλοκής της ΝΔ με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας:
"Ο κ. Τσίπρας, αλλά και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης έχουν το θράσος να εξακολουθούν να καταλογίζουν στη ΝΔ τάχα στενές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει νόημα σήμερα να θυμηθούμε τέσσερις αδιαμφισβήτητες αλήθειες:
- Είναι τοις πάσι γνωστό ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με το Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου εκείνος να παράσχει απλόχερα την βοήθειά του στην εκλογή της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Κάτι που φάνηκε και από τα πολύ υψηλά ποσοστά που έλαβε η Ρένα Δούρου στον Πειραιά.
- Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε ποτέ ότι από το 2015, μετά δηλαδή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόταν τακτικά το Μαξίμου, όπως και ότι δεχόταν ο ίδιος συχνά πυκνά στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, όπως τους κ.κ. Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο.
- Τις σχέσεις που είχαν μέχρι και το 2017 οι κ.κ. Τσίπρας και Μαρινάκης επιβεβαιώνει το γεγονός ότι σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε όταν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πήρε τηλεοπτική άδεια με τον αντισυνταγματικό διαγωνισμό Παππά.
- Ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό με τον κ. Μαρινάκη και είχαν άριστες σχέσεις".
Ακολούθως η ΝΔ υποστηρίζει ότι "ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που αντί να παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι ακριβώς είναι αυτό που χάλασε τις σχέσεις του με τον κ. Μαρινάκη και κυρίως τι είναι αυτό που τον συνδέει πλέον με τον κ. Κόκκαλη".