ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

11 το Σάββατο

Νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, στις 11:00, η νέα εκπομπή «11 το Σάββατο» της ΕΡΤ3. Η εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή ασχολείται με τον πολιτισμό και την καθημερινότητα, την κοινωνία και την πολιτική, την περιφέρεια και την Ευρώπη.
Καλεσμένη στο στούντιο θα είναι..
η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία των εγκαινίων του MOMus (Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης). Η κυρία Ζορμπά θα αναφερθεί σε θέματα πολιτισμού στην περιφέρεια.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Κώστας Τσουτσοπλίδης θα μιλήσει για θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας θα αναφερθούν ο Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.
Στην ενότητα για την περιφέρεια, η εκπομπή θα συνδεθεί με τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για να παρουσιάσει το έθιμο «ροδαρές».
Για τις αλλεργίες της άνοιξης θα μιλήσει ο αλλεργιολόγος Ιωάννης Σιδηρόπουλος.
Δημοσιογράφοι από Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα αναφερθούν στην πολιτική επικαιρότητα, με σχολιασμό των πρωτοσέλιδων ενώ στο στούντιο θα είναι καλεσμένος ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούμπος.
Την πολιτιστική ατζέντα της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας θα παρουσιάσει η Ηλιάννα Σκουλή.
Info
Μεταδίδεται: Από το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, κάθε Σάββατο, στις 11:00
Παρουσίαση: Γεωργία Λοτσοπούλου- Κώστας Γουλης και Κατερίνα Τσαβέα - Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύα Κουσιοπούλου- Ηλιάννα Σκουλή
Αρχισυνταξία: Θωμάς Τσίμπας
Διεύθυνση Παραγωγής: Θοδωρής Τσέπος

 Σκηνοθεσία: Σταύρος Νταής