ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η Formula 1 στο ΕΡΤ SPORTS

...και στα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ - Γκραν Πρι Μπαχρέιν 2019

«Ίσως ούτε η ίδια η Mercedes να μην ξέρει γιατί ήταν τόσο γρήγορη στη Μελβούρνη. Νομίζω ότι θα δούμε ποιες είναι οι ισορροπίες δυνάμεων στα επόμενα σιρκουί που είναι πιο αντιπροσωπευτικά, όπως το Μπαχρέιν και η Κίνα». Τάδε έφη ο σύμβουλος της Red Bull Χέλμουτ Μάρκο για την επιβλητική εμφάνιση της Mercedes στο..
πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς στην Αυστραλία αλλά και για την απογοητευτική επίδοση της Ferrari η οποία είχε φτάσει στον συγκεκριμένο αγώνα ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Ο «δρ Κακός» της Φόρμουλα 1 πιστεύει ότι «προβλήματα υπερθέρμανσης» εμπόδισαν την Scuderia από το να δείξει το αληθινό της πρόσωπο στη Μελβούρνη αφήνοντας να εννοηθεί έτσι ότι μπορεί να δούμε μια διαφορετική εικόνα στους αγώνες που ακολουθούν.
Την ίδια στιγμή, η ιταλική ομάδα δια στόματος του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, δηλώνει ότι έχει «διορθώσει τους τομείς που υστερούσε» και την «εμπόδισαν να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του μονοθεσίου» στην Αυστραλία και ελπίζει ότι οι αλλαγές που θα φέρει στο Μπαχρέιν θα την βοηθήσουν να επανακάμψει. Ταυτόχρονα βέβαια, έχει πλήρη επίγνωση ότι η Mercedes «θα είναι και πάλι πάρα πολύ δυνατή» και ότι δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. «Έχοντας αυτό στο νου μας, ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε στην πίστα και να τους αντιμετωπίσουμε», όπως είπε ο Μπινότο, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του δεύτερου Γκραν Πρι της χρονιάς.
Θα μπορέσουν οι προσδοκίες της Ferrari για να επαληθευτούν στην πράξη; Ή θα διαψευστούν από την διψασμένη για τον 6ο συνεχόμενο τίτλο, Mercedes;
Όπως πάντα, οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν όταν μετά από 57 γύρους η καρό σημαία θα πέσει στην πίστα του Σακίρ.
Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 18:10, από τη συχνότητα της ΕΡΤ SPORTS, ενώ παράλληλα θα μεταδίδονται και από τα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ. Σημειώνεται, ότι το περιεχόμενο αυτό θα είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες στα ψηφιακά Μέσα της ΕΡΤ (υβριδική τηλεόραση, WebTV κ.ά.).
Στην περιγραφή και στο σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.
Καλεσμένος στο στούντιο την ημέρα του αγώνα θα είναι ο εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Βασίλης Γούσιας.
ΩΡΑΡΙΑ ΑΓΩΝΑ
Γκραν Πρι Μπαχρέιν
Παρασκευή 29 Μαρτίου:
· Ελεύθερες Δοκιμές 1: 13:00-14:30
· Ελεύθερες Δοκιμές 2: 17:00-18:30
Σάββατο 30 Μαρτίου:
· Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00
· Προκριματικά: 17:00-18:00
Κυριακή 31 Μαρτίου: · Αγώνας: 18:10