ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Με αγωγή και μήνυση «απαντά» η Αραμπατζή στον Πολάκη

Θύμωσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή για τα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με αφορμή την εμφάνισή της με παραδοσιακή φορεσιά της Μακεδονίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες και προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Θυμίζουμε ότι ο Πολάκης σχολιάζοντας το θέμα, έκανε λόγο για «ψευτοπατριωτισμό που θα είναι πάντα το τελευταίο καταφύγιο του..
παλιού συστήματος και των πολιτικών εκπροσώπων του», ενώ αναφέρθηκε σε παλαιότερες δικαστικές εκκρεμότητες της Αραμπατζή (μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενούς της).
Η βουλευτής της ΝΔ όπως γράφει στη σελίδα της στο fb, πρόκειται να καταθέσει αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά  Πολάκη ενώ σημειώνει ότι αθωώθηκε για την υπόθεση μη καταβολής δεδουλευμένων σε δύο πρώην εργαζόμενούς της.
«Ελπίζω να μην κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από την ασυλία του, όπως ελπίζω και οι σύντροφοί του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μην τον «καλύψουν» αρνούμενοι την άρση της», σημειώνει στην ανάρτησή της στο fb.