ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μύλος με την πώληση της Forthnet

Περιπλέκεται η διαδικασία πώλησης της Forthnet από τις τράπεζες, καθώς Vodafone και Wind έχουν ήδη πει σύμφωνα με πληροφορίες την «τελευταία τους λέξη και με βάση την αξία που εκτιμούν ότι έχει η επιχείρηση» στην προσφορά που έχουν υποβάλλει και ο Antenna ναι μεν επανάκαμψε υποβάλλοντας εκ νέου πρόταση χωρίς ωστόσο το..
τοπίο να είναι ξεκάθαρο.
Θεωρητικά η περίοδος αποκλειστικής διαπραγμάτευσης μεταξύ των τραπεζών και της κοινοπραξίας Vodafone-Wind έχει ολοκληρωθεί από τα τέλη Ιανουαρίου αλλά είχε παραταθεί σιωπηρώς ενώ οι τράπεζες φαίνεται να εξετάζουν την νέα πρόταση Antenna ο οποίος αρχικά είχε εμφανιστεί να έχει το προβάδισμα αλλά στη συνέχεια φάνηκε να κάνει πίσω για να ακολουθήσει η διαπραγμάτευση με Vodafone-Wind.
 Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η πλευρά του Antenna έχει καταθέσει «εναλλακτική» από πλευράς τεχνικής διαδικασίας πρόταση που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία. Πίσω από την πρόταση φαίνεται να βρίσκεται ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Πουλόπουλος ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων Chief Operating Officer και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας από την οποία αποχώρησε μετά από μακροχρόνια παρουσία στα τέλη του 2018.
Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του ομίλου Forthnet ενώ έχει αυξημένη έκθεση στο δανεισμό του ομίλου Antenna ο οποίος αποπληρώνεται κανονικά.-

-από ρεπορτάζ του Ν. Καρούτζου στο bankingnews