ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παράταση για υποβολή «πόθεν έσχες» έως τέλος Απριλίου

Kατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων. Η τροπολογία ορίζει ότι παρατείνεται κατ΄εξαίρεση έως 30.4.2019 η προθεσμία υποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής.. Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων.
Με την τροπολογία δίδεται παράταση επίσης έως 30.4.2019 για την καταχώριση ηλεκτρονικά, από τους αρμόδιους φορείς, των καταστάσεων με τους υπόχρεους σε υποβολή ΔΕΠ και ΔΟΣ, έτους 2019 (κατά τα ισχύοντα λήγει τέλος Φεβρουαρίου κάθε έτους). Στην αιτιολογική έκθεση σημειώνεται ότι με την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, ικανοποιείται αίτημα που υπέβαλαν δικαστικές ενώσεις και ακολούθως άλλοι φορείς υπόχρεων προσώπων επικαλούμενοι δυσχέρειες κατά τη συγκέντρωση των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών.