ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ελενα Ακρίτα: Kάτω τα χέρια απ΄ τη Χαρούλα

Πολλές και έντονες ήταν οι αντιδράσεις από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι συνεχισε να παίρνει τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει. Στην υπόθεση ενεπλάκη και το όνομα της Χαρούλας Αλεξίου και υπήρξαν πολλά επικρτικά σχόλια για το γεγονός ότι είχε καταθέσει υπέρ..
της Μυρσίνης Λοΐζου στο δικαστήριο (η Αλεξίου ήταν στενή φίλη του Μάνου Λοΐζου και πολύ στενά συνδεδεμένη με όλη την οικογένεια).
«Τη Μυρσίνη τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν» είχε καταθέσει η Χαρούλα Αλεξίου στο Εφετείο. Η δημοσιοποίηση της κατάθεση προκάλεσε νέο κύμα επικριτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια. Στο τελευταίο αντέδρασε η Ελενα Ακρίτα που με ανάρτησή της υπερασπίστηκε ανοικτά -όπως κάνει πάντοτε- την Αλεξίου. Συγκεκριμενα η Ακρίτα έγραψε στο fb:
«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα.
Αλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε, δεν είμαστε καλά».