ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Αναστέλλει την κυκλοφορία της η εφημερίδα «αποκαλυπτικά»

Ούτε ένα μήνα δεν πρόλαβε να κλείσει στα περίπτερα η ημερήσια εφημερίδα «αποκαλυπτικά». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα η εφημερίδα πρόκειται να αναστείλει την έκδοσή της ενώ το τελευταίο φύλλο της θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο.
Θυμίζουμε ότι η εφημερίδα βγήκε στα περίπτερα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου με εκδότη και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στ. Συρμόγλου, διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και..
διευθυντές σύνταξης την Αμαλία Βεβελάκη και τον Ανδρέα Λιόση. Ο τίτλος «Αποκαλυπτικά» μεταβιβάστηκε από τον Μένιο Φουρθιώτη (τον παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής στο κανάλι “Εψιλον”) στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ του Στ. Συρμόγλου.


ΥΓ1 Την σήμερον ημέραν στα μίντια, όταν δεν έχεις πίσω σου Μαρινάκηδες και Σαββίδηδες, δεν μπορείς να πας και πολύ μακριά...

ΥΓ2 Στις λίγες ημέρες που κυκλοφορεί η εφημερίδα «αποκαλυπτικά» δεν μάθαμε ποτε την κυκλοφορία της, δηλαδή πόσα φύλλα πουλούσε σε ημερήσια βάση.