ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Τάκης Θεοδωρόπουλος (Καθημερινή): Να ξανακλείσει η ΕΡΤ

Να ξανακλείσει η ΕΡΤ ζητάει ο αρθρογράφος της Καθημερινής Τάκης Θεοδωρόπουλος με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο στην εφημερίδα των Αλαφούζων. Ο Θεοδωρόπουλος ασκεί ρηχή κριτική στην λειτουργία της δημόσιας τηλεόραση ενώ αναφερόμενος στο «μαύρο» στην ΕΡΤ γράφει χαρακτηριστικά: Εκοψαν μισθούς, έκοψαν συντάξεις, έκοψαν, έκοψαν, ε όχι να μας κόψουν και την ΕΡΤ. Πώς είναι η ζωή χωρίς δημόσια..
τηλεόραση; Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι η ΕΡΤ ήταν είδος απαραίτητο, όπως τα αρνίσια παϊδάκια και τα αντικαταθλιπτικά. Και η χώρα βυθίστηκε σε πένθος διαρκείας με το «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Το κείμενο του Θεοδωρόπουλου καταλήγει:
Χρειάζεται η δημόσια τηλεόραση; Χρειάζεται, αν κλείσει και ξαναρχίσει να λειτουργεί με τελείως διαφορετικούς όρους. Απλώς θα παρακαλούσα την επόμενη διοίκηση να διατηρήσει την κ. Ακριβοπούλου, αρκεί να συμφωνήσει να λέει ό,τι και σήμερα. Είναι θέμα διατήρησης της εθνικής μας μνήμης. Μια πρώτης τάξεως πρωταγωνίστρια για τη «Μηχανή του Χρόνου».

ΥΓ Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία σχολιάζοντας το άρθρο Θεοδωρόπουλου έγραψε στο fb:  Καλό είναι αυτά να μην κρύβονται. Να γράφονται. Και να λέγονται. Έτσι, για να αποσαφηνίζονται οι προθέσεις και να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις...