ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

Για την εκπομπή τι να πω; «Oλα λάθος» λέγεται και είναι όντως όλα λάθος. Oχι έτσι όπως το εννοούν όσοι εμπνεύστηκαν τον τίτλο, αλλά μάλλον έτσι όπως το σκέφτονται όσοι την είδαν. Μια ακόμα εκπομπή πανομοιότυπη με άλλες δέκα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, με θεματολογία που σχολιάζεται συνεχώς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, σε σημείο να σε πιάνει..
αναγούλα από τις τόσες φορές που ακούς και ξανακούς τα ίδια.
Το «Oλα Λάθος» είναι ένα ακόμα γέννημα ενός γερασμένου τηλεοπτικού κόνσεπτ, χωρίς καμιά πρωτοτυπία, και με κάτι κουρασμένα παλικάρια στις κεντρικές καρέκλες που φαίνεται ότι δεν πολυγουστάρουν ό,τι κάνουν – αλλά και τι άλλο να κάνουν;
Το προσπερνώ όμως αυτό γιατί πολλοί συνάνθρωποί μας κάνουν δουλειές που δεν πολυγουστάρουν, μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο. Κρίση, ανεργία, χρέη, υποχρεώσεις, παιδιά, σκυλιά, δεν έχεις πολλά περιθώρια επιλογής. Σου προσφέρεται μια δουλειά και την αρπάζεις. Όσο για την πρωτοτυπία σ’ αυτή τη χώρα, δεν είναι μόνο η τηλεόραση που την αναζητά, γενικώς πάσχουμε.
Σκεπτόμενος τα παραπάνω, βλέπεις με συμπάθεια το νέο τηλεοπτικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου. Αυτό έχει ο άνθρωπος, αυτό κάνει.

- από κείμενο της Λίλας Σταμπούλογλου στο Protagon.gr με τον τίτλο "Το «κουλ χιούμορ» και η αγένεια του Πέτρου Κωστόπουλου" (ολόκληρο ΕΔΩ)