ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Νίκος Μπελαβίλας προς ανησυχούντες: Ραντεβού στις κάλπες

«Προς ανησυχούντες για την παραμονή μου στην εκλογική μάχη: Η αλήθεια είναι πως σκοπεύω να αποσυρθώ για λίγες μέρες μετά τις 3 Ιουνίου ώστε να αναλάβω πιο ξεκούραστος τα καθήκοντά μου. Μέχρι τότε αναζητείστε προσωρινή ανακούφιση στις "κρυφές" σας δημοσκοπήσεις. Η εγκυρότητα τους επιβεβαιώθηκε από τις αντιδράσεις σας! Ραντεβού στις κάλπες».
Αυτό έγραψε ο υποψήφιος για.. τον Δήμο Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας στα σόσιαλ μίντια ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.
Ο Νίκος Μπελαβίλας έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με δημόσια δήλωση από το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη δήλωσή του αναφέρει:
"Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση. Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες. Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά."