ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ο Αδωνις «ξήλωσε» την Παπακώστα από τη ΝΔ

Eκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση  Μητσοτάκη, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα μετά και τη χθεσινή νέα διαφοροποίησή της στη Βουλή όπου παρείχε ουσιαστικά κάλυψη στον Πάνο Καμμένο στην αντιπαράθεσή του με τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Με επιστολή που εστάλη από τον αρχηγό του κόμματος της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ενημερώνεται πως η Παπακώστα διαγράφεται από βουλευτής του κόμματος. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται:..
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου».
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Μητσοτάκης είχε «ξηλώσει» την Παπακώστα από αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας καθώς είχε καλέσει τον Αδωνη Γεωργιάδη,να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της ΝΔ  μέχρι να ολοκληρώσει τις εργασίες της η εξεταστική για την Υγεία.(δείτε ΕΔΩ)

ΥΓ Ελέγχονται οι φήμες ότι υπήρξαν έντονες πιέσεις από τον Αδωνη Γεωργιαδη, κατά την διάρκεια του «πρωινού καφέ» στη ΝΔ, για άμεσο «ξήλωμα» της Παπακώστα.