ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Εξηγήσεις Μητσοτάκη για τον Αυγενάκη ζητά ο Τσίπρας

Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εκδόθηκε ανακοίνωση  για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σχετικά με δοσολοψίες του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς και εμπλοκή του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση. Στην ανακοίνωση ο πρωθυπουργός ζητάει απο τον πρόεδρο της ΝΔ πειστικές απαντήσεις «στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για "εξυπηρετήσεις" ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.» .
Αναλυτικά το σχόλιο - ανακοινωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:..
"Ο κ. Κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «ανοχή στη γενικευμένη ανομία». Οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα Documento για τη δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη.
Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση. Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.
Από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.
Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις. Διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του."
Θυμιζουμε ότι πρόσφατα ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός ανέλαβε διευθυντής στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα