ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο Σαμαράς σπάει την ανακωχή με την οικογένεια Μητσοτάκη

Αντίδραση Σαμαρά για το πρωτοσέλιδο της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ – Τι απαντά η εφημερίδα

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, σύμφωνα με το οποίο «Ο Σαμαράς σπάει την ανακωχή με την οικογένεια Μητσοτάκη».
Με αφορμή το δημοσίευμα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σχολίαζαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ψεύτικα πρωτοσέλιδα και παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ για να σώσει τον εαυτό του».
Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, μετά το σχόλιο των συνεργατών..
Σαμαρά, τονίζεται:
«Αποστολή της δημοσιογραφίας δεν είναι να αντιδικεί με πρώην πρωθυπουργούς, αλλά να φέρνει στο φως τις αθέατες όψεις των εξελίξεων. Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ αυτό έκανε και στην περίπτωση των εσωκομματικών διεργασιών στη ΝΔ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με αξιοπιστία, εγκυρότητα και ευθύνη».
Σχετικά με τα σχόλια των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν με δήκτικο ύφος: «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε και κανείς άλλος σε αυτή τη χώρα ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τις πολιτικές απόψεις του κου Σαμαρά».

- διαβάστε στο neaselida.news τι γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας