ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση τραμπούκων στα γραφεία 24 Media και Εθνους

Ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου της 24 Media, όπου στεγάζονται τα site του μιντιακού ομίλου και η εφημερίδα "Έθνος", επί της λεωφόρου Συγγρού. Oι δράστες που αποσπάστηκαν από μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του Ολυμπιακού που κατευθυνόταν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, προπηλάκισαν και χτύπησαν δύο δημοσιογράφους (ο ένας ήταν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος που έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου), έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς και έριξαν μπογιές.
Οι άγνωστοι μετά τους βανδαλισμους και αφού έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εργαζόμενου, αποχώρησαν με κατεύθυνση προς τον Πειραιά.
Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους..
και της 24 Media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι", αναφέρει το κυβερνών κόμμα.
Ομοίως, η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».
Την επίθεση καταδίκασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και «24 Μedia». Μέθοδοι τρομοκράτησης των δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες και προφανώς οι αυτουργοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν»
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media. Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος των δημοσιογράφων και των γραφείων της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ"», αναφέρει σχετική ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του κόμματος.
Και το Ποτάμι καταδίκασε την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας "Έθνος". Ένα ΜΜΕ γίνεται για άλλη μια φορά στόχος φανατικών. Οι αρχές πρέπει να κάνουν το καθήκον τους για τη σύλληψη των δραστών και οι δημοκρατικοί πολίτες να απομονώσουν τις τραμπούκικες συμπεριφορές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.