ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Απολύθηκε ο Κοτρώτσος από το News24/7

«Στις 6 στον News247Radio στους 88.6 κάνω την τελευταία μου εκπομπή. Και όταν λέω... τελευταία εννοω ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ. Θα τα πούμε». Αυτό έγραψε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος στο twitter αναγγέλοντας έτσι την αποχώρησή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου Μάρη.
Το ύφος της ανάρτησης δείχνει ότι..
υπάρχει πολύ παρασκήνιο πίσω από την απόλυση Κοτρώτσου ενώ το e-tetradio γράφει πως μόλις έναν μήνα πριν είχε δεχτεί πρόταση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μάρη για να αναλάβει επιτελική θέση στο σταθμό.
Η δημοσιογράφος Αγγελική Σπανού έγραψε με τη σειρά της στο twitter:
«Ακούω τον @serkot65 στον @News247gr να κάνει την τελευταία του εκπομπή μετά από απόλυση κ λυπάμαι, θυμώνω, φοβάμαι, ντρέπομαι. Εγώ έφυγα για λόγους υγείας μετά το Πάσχα. Στενοχωρήθηκα τότε, τώρα χαίρομαι.»
Η τελευταία εκπομπή του Κοτρώτσου έκλεισε με τον δημοσιογράφο να διαβάζει δεκάδες μηνύματα ακροατών. Μάλιστα ένας από αυτούς του είπε ότι «ο διευθυντής του ραδιοφώνου, Βασίλης Σκουρής θα έπρεπε να παραιτηθεί προτού του ανακοινώσει την απόλυση».
Μάλιστα ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του που δεν θα τους αποχαιρετήσει γιατί δεν μπορεί τους αποχαιρετισμούς.
«Καλή νύχτα και καλή τύχη, Σεραφείμ Κοτρώτσος , τελευταία εκπομπή, αντίο...»