ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

«Άντε μην τα πάρω»

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο Αλ. Τσίπρας έκοψε τον βήχα σε όποιους εντός των τειχών επιθυμούν να εκφράζουν αναίτια κριτική, τη στιγμή που ο προγραμματισμός, η ατζέντα, οι επιλογές και ο χαρακτήρας της αντιπολίτευσης είναι κρυστάλλινοι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από καλά πληροφορημένες πηγές, αμέσως..
μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο., εκφράστηκαν ενστάσεις ως προς την ατζέντα που τέθηκε από πρόσωπο με σημαίνοντα ρόλο κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα.
Κατά τις ίδιες πηγές, η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα αρχικά ήταν ήπια, γεγονός που δεν κράτησε για πολύ. Επανέλαβε ότι οι προτάσεις για τις θέσεις ευθύνης στην Κ.Ο. είναι ξεκάθαρες, κάτι που ισχύει και για τον προγραμματισμό αλλά και την ατζέντα. Σε εκείνο το σημείο, ακούστηκε μία φωνή που καλούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει πιο δυνατά, γεγονός που έβαλε φωτιά στο φιτίλι.
«Άντε μην τα πάρω» είπε με εμφανή εκνευρισμό έναντι της κριτικής που ακούστηκε, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι εποχές που ο συναισθηματισμός επικρατούσε της πολιτικής λογικής έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Aγγελος Προβολισιάνος / documentonews