ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δείτε ποιοι εγκαταστάθηκαν στα υπόγεια του Μαξίμου

Η «Ομάδα Αλήθειας» ήταν μια ιδέα του Γιώργου Μουρούτη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, και πάλαι ποτέ Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η οποία έδωσε δύσκολες επικοινωνιακές μάχες στο χώρο του διαδικτύου, όπου η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν και η καλύτερη.
Όταν έπεσε ο πρόεδρος Αντώνης,..
η ομάδα κινδύνευσε με διάλυση. Μάλιστα τους είπαν να τα μαζέψουν και να φύγουν. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι συναντήσεις που έκανε μαζί με στενούς του συνεργάτες, ο Γιώργος Μουρούτης τους επανέφερε σε ενεργό δράση. Επικεφαλής τους είχε τεθεί ένα διάστημα ο Κώστας Κυρανάκης ως αναπληρωτής εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΝΔ.
Για ένα διάστημα τα παιδιά της Ομάδας αλήθειας είχαν εγκατασταθεί στα… άγνωστα γραφεία της ΝΔ στην Καλλιθέα. Όταν αυτά έκλεισαν μετά την αποκάλυψη ότι θαμώνας τους υπήρξε ο Νίκος Γεωργιάδης, η ομάδα αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στην Πειραιώς, στον δεύτερο και σε γραφεία που έμπαιναν με κωδικούς, μόνο όσοι είχαν πρόσβαση σε αυτά.