ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Στο περιθώριο ο Μ. Ψύλος στο ΑΠΕ με απόφαση Ζούλα

Με απόφαση του Κ. Ζούλα ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλλος μπαίνει, λέει, στο περιθώριο παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε (πριν μια εβδομάδα) να παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Προσωρινά και μέχρι να αναλάβει νέος πρόεδρος την ευθύνη θα έχει ο..
αρχισυντάκτης της απογευματινής βάρδιας Γιάννης Νάνος.
***
Δέκα ημέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ και της εποπτείας του ΑΠΕ προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η λογοκρισία φαίνεται πως έγινε συνήθεια. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το tvxs μετά την αποσιώπηση της δέσμευσης Μητσοτάκη στην βρετανίδα πρωθυπουργό για εφαρμογή και τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε στην ανακοίνωσή της Τερέζα Μέι, σειρά έχει σήμερα η αποσιώπηση της δήλωσης του νέου αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο συνέδριο του Economist (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ).
***
Kαθήκοντα υπευθύνου Tύπου στο υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκορδίλης. Οπως αναφέρει ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, μέχρι νεωτέρας παγώνει κάθε άλλη επαγγελματική του ιδιότητα. Ο Γ. Σκορδίλης επί πολλά χρόνια στον ΔΟΛ, βρίσκεται στον χώρο της ναυτιλίας από το 1988, καλύπτοντας τον δημοσιογραφικά.