ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Κοτρώτσος: Εξαφάνισαν τις εκπομπές μου από το αρχείο

«Δεν ενημερώθηκα από την διεύθυνση του Νews247 για τους λόγους απόλυσης»

Προβληματισμένος και πικραμένος εμφανίζεται ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος για την αιφνίδια απόλυσή του από τον ραδιοσταθμό του ομίλου Μάρη. Και αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για τους λόγους της..
απόλυσής του αλλά με το ότι ελάχιστη ώρα μετά την αποχώρησή του και την τελευταία εκπομπή την Πέμπτη στον σταθμό εξαφανίστηκαν οι εκπομπές του από το αρχείο παραγωγών.
Επ΄αυτών και αφήνοντας υπονοούμενα για διευθυντικά στελέχη (Σκουρή, Χωριανόπουλο) του ομίλου Μάρη, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:
Ευχαριστώ όλες και όλους για την συγκινητική ανταπόκριση στην τελευταία μου εκπομπή στον @News247Radio. Επειδή κάποιοι επιμένετε, δεν ενημερώθηκα από την διεύθυνση για τους λόγους απόλυσης. Θα αναμένω. Και στον χρόνο που πρέπει θα τοποθετηθώ. Από καρδιάς ευχαριστώ ξανά..
Τέτοια σπουδή στον @News247Radio; Μου λένε πως ελάχιστη ώρα μετά τν απόλυση κ τν τελευταία εκπομπή εξαφανίστηκαν οι εκπομπές μου από τ αρχείο παραγωγών!Δεν συμβαίνει τ ίδιο με άλλη συνάδελφο που επίσης απολύθηκε χθες. Φαίνεται έχουν ειδικούς λόγους @VasilisSkouris @horianopoulos