ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Επενδυτές στα media - Τι γίνεται με το «Εθνος»

Επιμένουν οι φήμες στην μιντιακή "πιάτσα" οτι ο εκδότης Νίκος Καραμανλής ("Παρασκήνιο" και freepress "Καρφίτσα") εξασφάλισε την εισοδο στρατηγικού επενδυτή στην επιχείρησή του και θα μπορέσει να προχωρήσει στο εγχείρημα της επανέκδοσης της ιστορικής "Απογευματινής" που..
είχε μπει. επι μήνες σε βαθειά κατάψυξη.
***
Ισχυροί του χρήματος, τρέχουν να πάρουν θέσεις στα ΜΜΕ με την καινούργια κατάσταση. Mην απορήσει κανείς αν δει ξαφνικά να στήνονται μιντιακά μαγαζιά -κυρίως ειδησεογραφικά site- εκ του μηδενός!
***
Πενήντα - πενήντα είναι οι πιθανότητες, λένε όσοι έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, για να αναστείλει την έκδοσή του ή να συνεχίσει το ημερήσιο φύλλο του "Εθνους".
***
Αν στην Παιανία επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, πράγμα που ολοι εύχονται, θα είναι με νέα ηγετική ομάδα, περαιτέρω οικονομική στήριξη, επαναλανσάρισμα και μετεγγραφές ουσίας. Φυσικά αναμένονται, αυτό είναι το κακό, πως θα υπάρξουν και μεγάλες περικοπές.
##
Σημειωτέον οτι στα υψηλά κλιμάκια της Dimera, υπάρχει μια σχετική δυσφορία και για την ηλεκτρονική έκδοση του "Εθνους" (Ethnos.gr). Δεν αρέσει, λένε...
***
Ισχυροί του χρήματος, τρέχουν να πάρουν θέσεις στα ΜΜΕ με την καινούργια κατάσταση. Mην απορήσει κανείς αν δει ξαφνικά να στήνονται μιντιακά μαγαζια -κυρίως ειδησεογραφικά site- εκ του μηδενός!
***
Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται εδω και αρκετές μέρες το newsbreak.gr του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Espresso, Εστία) με διευθυντή τον έμπειρο "εφημεριδά" Νίκο Ελευθερόγλου.