ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Το συγκρότημα Μαρινάκη καταγγέλλει παρέμβαση στα ΜΜΕ

Μαξίμου: "Μην σηκώσετε ψηλά το θέμα Τσουβάλα" (BINTEO)



Δεν είναι μόνο ότι η “καταγγελία” προέρχεται από το συγκρότημα Μαρινάκη (βλ. “Το Βήμα”, “Τα Νέα”, in.gr κ.α) που στα περισσότερα στηρίζει τη νέα κυβέρνηση, είναι το περιεχόμενο της “καταγγελίας” και κυρίως ότι γίνεται επώνυμα! Πρόκειται για..
την τοποθέτηση Τσουβάλα (πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ που χειρίστηκε την τραγωδία στο Μάτι) στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέμα που από την πρώτη στιγμή “σήκωσαν” (ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση) το σύνολο των Μέσων της Alter Ego.

Στη χθεσινή λοιπόν εκπομπή του ΟΝΕ Channel των Διονύση Νασόπουλου και Γιώργου Χουδαλάκη, που φιλοξένησε τον διευθυντή σύνταξης του in.gr, Βασίλη Κανέλλη, ακούστηκε από τον τελευταίο και δεν έχει διαψευστεί μέχρι τώρα ότι το Μαξίμου, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μη “σηκώσουν” ψηλά το θέμα Τσουβάλα!
(Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 3.35′)



Συγκεκριμένα ο διευθυντής σύνταξης του in.gr, Βασίλης Κανέλλης, αναφέρει: “Μαθαίνω ότι εχθές το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε “εντολή” να μην ανέβει ψηλά το θέμα. Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην ανέβει”;
Και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον Γιώργο Χουδαλάκη να συμπληρώνει: Θα με πάρουν τηλέφωνο τι να “τρέξω”; Για να απαντήσει ο Β. Κανέλλης: Οι γνωστές ανοησίες των υπογείων του Μαξίμου. Και κλείνει το θέμα με τη διαπίστωση του Γ. Χουδαλάκη: Όποιος μπαίνει στα υπόγεια κάτι παθαίνει!

- από το enimerosi24