ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Υπάρχουν ακόμη υγιή αντανακλαστικά στον Τύπο

Σχεδόν όλες οι εφημερίδες είχαν στην πρώτη τους σελίδα την δίκη της Χρυσής Αυγής με την απολογία ντροπής του Ρουπακιά («μια απλή ανθρωποκτονία έκανα») με τον δράστη της δολοφονίας Φύσσα να προσπαθεί να απεμπλέξει τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης.
Δύο εφημερίδες μάλιστα το έκαναν και βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδό τους δείχνοντας ότι υπάρχουν..
ακόμη υγιή αντανακλαστικά στον Τύπο. Πρόκειται για την «Εφημερίδα των Συντακτών» και το «Εθνος». Η μεν πρώτη με 6στηλη φωτογραφία Ρουπακιά στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναφέρει στην πρώτη της σελίδα:
"Το δολοφονικό πρόσωπο του ναζισμού - «Μια απλή ανθρωποκτονία ήτανε, που την κάνανε ολόκληρη ιστορία», Γ. Ρουπακιάς, 18/7/2019 - Μια ψυχρή «αναπαράσταση» του φόνου ήταν η απολογία του Ρουπακιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Και μια κυνική ομολογία των... ιδεωδών της ναζιστικής οργάνωσης. Ο μαχαιροβγάλτης της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, αυτοαναιρούμενος, αυτοδιαψευδόμενος και εκτιθέμενος, τήρησε τον όρκο που έχει δώσει στον Αρχηγό του"
Το δε «Εθνος» και αυτό με 6στηλη φωτογραφία του Ρουπακιά είχε βασικό τίτλο "Η απολογία της ντροπής / Για πρώτη φορά απούσα η Μάγδα Φύσσα - Δεν άντεξε να ακούσει τον δολοφόνο του γιού της".