ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

«Στο πλεχτό» και με Ράπτη - Τσουβέλα

Πιτουράς, Ράπτης, Παπασημακόπουλος, Τσουβέλας
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής «Στο Πλεχτό» με θέμα το ποδόσφαιρο, σε παραγωγή COSMOTE TV.
Στο «γήπεδο» της νέας εκπομπής, παίζουν μπάλα οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Διομήδης Πιτουράς και Μάκης Παπασημακόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν να..
σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια.
Με αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου και αυτοσχεδιασμού όπως «Τιναφτορε», «Scouting report», «Ναϊντίλα» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τη δική τους οπτική για το ποδόσφαιρο. Η εκπομπή αποτελείται από 20 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών.
Η εκπομπή «Στο Πλεχτό» θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο COSMOTE SPORT 1HD θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23:00. Τα επεισόδια της εκπομπής θα διατίθενται δωρεάν για on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Η εκπομπή αποτελεί συνέχεια των πρωτότυπων παραγωγών της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, οι οποίες προγραμματίζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.