ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός...

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο νέος ΓΓ Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς

«Με πήρε τηλέφωνό ο Μητσοτάκης, μου είπε ότι θέλει να αναλάβω τη συγκεκριμένη θέση, είναι τιμητικό να σε παίρνει ο πρωθυπουργός, η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι δεδομένη. Απάντησα καταφατικά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να..
προσφέρω από αυτή τη θέση», είπε, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτά
Ο Γιώργος Μαυρωτάς όπως είπε υπέβαλε την παραίτησή του από αντιπρόεδρος του Ποταμιού. «Αυτό νομίζω ότι ήταν το πρέπον γιατί ήταν προσωπική μου απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στο εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης του ευχήθηκε, καλή επιτυχία, ο νέος γενικός γραμματέας Αθλητισμού είπε «ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός να αναλάβω μια τέτοια θέση, του είπα ότι έχει συναισθηματικά κίνητρα και το δέχτηκε».
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την επιλογή του να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε «στο συγκεκριμένο θέμα είχαμε μια διαφορετική άποψη. Από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε πως θα μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από αυτή τη συμφωνία».