ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Θα αλλάξει το μιντιακό τοπίο εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

…προβλέπει ο Πρετεντέρης
 
Την πρόβλεψη ότι θα αλλάξει εντυπωσιακά το μιντιακό τοπίο και μάλιστα εις βάρος – όπως είναι αυτονόητο βέβαια, των ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης αναφέροντας:.
Εκ των πραγμάτων το μιντιακό τοπίο θα μεταβληθεί εντυπωσιακά τους προσεχείς μήνες και πάντως οχι σε βάρος της νέας πλειοψηφίας. Ελλειψη χρημάτων, κινήτρων αλλά και ακροατηρίου οι μιντιακές προσπάθειες στήριξης της προηγούμενης κατάστασης θα συναντήσουν σοβαρές δυσκολίες – τουλάχιστον στη μεγάλη πλειοψηφία τους”.
Σε μεγάλο βαθμό είναι σωστή η πρόβλεψη του δημοσιογράφου, δεδομένου ότι το σκηνικό άλλαξε… Ωστόσο πίσω απο την πρόβλεψη του Γιάννη Πρετεντέρη κρύβεται η γνωστή (για τα μίντια) συζήτηση που αφορά στην κατανομή της κρατικής διαφήμισης και τα κριτήρια με τα οποία διανέμεται! Διότι το φαινόμενο να παίρνουν υπέρογκη κρατική διαφήμιση ΜΜΕ χωρίς τις αντίστοιχες πωλήσεις εαν πρόκειται για εφημερίδες, επισκεψιμότητα εαν πρόκειται για sites ή τηλεθέαση εαν πρόκειται για τηλεόραση… το είδαμε και στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πριν το 2015.
- πηγή: enimerosi24