ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Δεν θα μεταδοθούν οι υπόλοιπες εκπομπές της Ακριβοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα ολοκληρωθούν τα επόμενα εννέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, διότι δεν υπάρχει δημοσιογραφική υποστήριξη!..
Η ίδια η παρουσιάστρια εξηγεί τους λόγους με ανάρτησή της στο fb όπου παραθέτει σχετικές φωτογραφίες με συνεργάτες της..
και βίντεο. Αναλυτικά η Ακριβοπούλου αναφέρει:
«Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα.
Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά.
Τα αγόρια μου - αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά ...δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας.
Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε ...
Υ.Γ. Ματίνα, Χαρά σας ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή! Θα ανταποδώσουμε...