ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ξύνεται στην γκλίτσα του Κυριάκου η Όλγα

H Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζει να αφήνει υπονοούμενα ότι δήθεν τής «είχε τάξει το Πολιτισμο»” ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το Μαξίμου διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τους ισχυρισμούς της ενώ η πικρία που βγάζει που δεν έγινε υπουργός μαρτυρά ότι, παρά τα όσα λέει, επιθυμούσε διακαώς να γίνει υπουργός. Απλά ήθελε να..
“διαλέξει” η ίδια σε ποιο υπουργείο θα πάει, αγνοώντας ότι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα του πρωθυπουργού.
Τώρα βέβαια που έμεινε εκτός, περιφέρει κάθε τόσο,την πολιτική της ξινίλα δεξιά και αριστερά.
 Το κλίμα πάντως δεν είναι και ιδιαίτερα καλό στο Μαξίμου και στην κοινοβουλευτική ομάδα για την Ολγα Κεφαλογιάννη και αρκετοί είναι οι συνάδελφοι της οι οποίοι υποστηρίζουν ότι “ορθώς την άφησε εκτός υπουργικού ο πρωθυπουργός”.
Μιλώντας στο cnn.gr η κυρία Κεφαλογιάννη ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμη να δώσει «τη μάχη για την προώθηση του κυβερνητικού έργου, για μία νέα σύγχρονη οπτική στον τομέα του Πολιτισμού. Ο πρωθυπουργός, αυτός και μόνον αποφασίζει. Αποφάσισε διαφορετικά. Επέλεξα να παραμείνω βουλευτής και να δώσω από τη Βουλή τη μάχη για την πολιτική αλλαγή και για την επιτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι διευκόλυνα με την καθαρή μου στάση. Δεν θέλω να γίνω υπουργός για τον τίτλο. Δεν με ενδιαφέρει απλώς να κάτσω σε μια καρέκλα. Θέλω να είμαι δημιουργική και να προσφέρω στην πατρίδα μου».
- πηγή: tomanifesto