ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Διευκρίνιση (της ΕφΣυν) προς κάθε κατεύθυνση

Σε μια «διευκρίνιση προς κάθε κατεύθυνση» προχωρά η Εφημερίδα των Συντακτών, αναφερόμενη προφανώς στην «χρησιμοποίηση» της ΕφΣυν και του αρθρογράφου της Δ. Νανούρη (Ο «σαχλαμαρόμαγκας» και ο «μπουρδοδημοσιογράφος») στο σίριαλ με το δάνειο του Παύλου Πολάκη.
Συγκεκριμένα η ΕφΣυν έγραψε:..

"  Διευκρίνιση προς κάθε κατεύθυνση
Η «Εφημερίδα των Συντακτών», όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι αναγνώστες μας, έχει κατοχυρώσει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της τον πλουραλισμό των απόψεων και την ελεύθερη έκφραση των συντακτών της και των εκατοντάδων συνεργατών της.
Η εφημερίδα μας είναι υπερήφανη, γιατί είναι η μόνη που συντηρεί τον ελεύθερο και πολυφωνικό διάλογο στον ευρύτερο δημοκρατικό, αριστερό και προοδευτικό χώρο.
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν παρεμβαίνει στα επώνυμα άρθρα ή κείμενα των συντακτών της ή των συνεργατών της, ακόμη και των αναγνωστών μας. Και, βέβαια, αυτά τα άρθρα και οι συνεργασίες δεν εκφράζουν πάντα την άποψη της εφημερίδας.
Το ανυπόγραφο κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο «Η άποψη» είναι εκείνο που απηχεί την επίσημη θέση της εφημερίδας μας για όλα τα ζητήματα, όπως και τα κείμενα που υπογράφονται ως «Εφ.Συν.».
«Η Εφημερίδα των Συντακτών»"