ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Που (;;;) τους βρήκες Κυριάκο!

Δυσαρέσκεια και αντιδράσεις για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Εντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της ΝΔ μετά την ανακοινωση των 15 νέων ονομάτων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Για αρκετά από αυτά τα ονόματα υπήρξαν αντιδράσεις στην Πειραιώς που εκδηλώθηκαν και μεσα από..
δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία», η οποία αναφέρει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της: «Που (;;;) τους βρήκες Κυριάκο! / Παγωμάρα για τις επιλογές των υποψήφιων ευρωβουλευτών / Η κόρη της Παναγιωταρέα και οι περίεργες επιλογές προσώπων».
Σε εσωτερικές σελίδες η «δημοκρατία» έχει τίτλο "«Πάγωσε» η βάση με το ευρωψηφοδελτιο της ΝΔ" και αναφέρει μεταξύ αλλων:«Είναι ν’απορεί κανείς ποιος επέλεξε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τα πρώτα 15 «άφθαρτα» ονόματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα πέραν κάποιων εξαιρέσεων, ούτε δεσμούς έχουν με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ούτε ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα διαθέτουν, ενώ ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν το αίσθημα της κοινωνίας και της βάσης της».
Στο χορό των αντιδράσεων και τα φιλικά προσκειμενα προς τη ΝΔ «Παραπολιτικά» που στην ηλεκτρονική τους έκδοση «καρφώνουν» τον υποψήφιο για το ευρωψηφοδέλτιο, προέδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο λέγοντας οτι απο το βιογραφικό του παρέλειψε να αναφέρει οτι είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα τα «Παραπολιτικά» γράφουν ότι "ο Δέρβος θελει ευρωβουλή και κρύβει οτι ειναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ” αναφέροντας οτι με έκπληξη διαπίστωσαν την παράλειψη απο το σύντομο βιογραφικό του...