ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Κλέων Γρηγοριάδης: Θα γίνω και αφισοκολλητής!

Την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜΕΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα είμαι υποψήφιος όπου μου ζητηθεί, θα γίνω και αφισοκολλητής, και απεργός πείνας αν χρειαστεί".
Ο γνωστός ηθοποιός εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε πολωμένο κλίμα, κάτι που, όπως είπε,..
δημιουργεί προβλήματα σε μικρά κόμματα: "Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι υπάρχει κομμάτι του ελληνικού λαού που αντιδρά, που δεν πάει να ψηφίσει". Ωστόσο, συμπλήρωσε, η κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαστε απέναντι σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που φασιστοποιείται, είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης στο news247 και συμπλήρωσε το στοίχημα είναι “να σηκώσουμε τους ανθρώπους από την αδράνεια. Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους επόμενους, για τον κίνδυνο του φασισμού".
Αναφερόμενος στη ΝΔ, είπε ότι “υπάρχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, που από τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο φασισμός και συνεχίζουν να φέρονται φασιστικά”.
Το ίδιο ύφος απαντάται και σε υπουργούς της κυβέρνησης, είπε και, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη, υποστήριξε ότι δεν είναι ανέντιμος και απατεώνας, αλλά ο δημόσιος λόγος του είναι απαράδεκτος για έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί την κυβέρνηση.