ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Παραιτήθηκε μετά από 22 χρόνια στο ΒΗΜΑ

Παραιτήθηκε επειτα από 22 χρόνια στο ΒΗΜΑ η δημοσιογράφος Ελευθερία Κόλλια. Η ίδια δημοσιοποίησε την αποχώρησή της από την εφημερίδα της Αλτερ Εγκο, γράφοντας στα σόσιαλ μίντια:
"Στο «Βήμα», με προσέλαβε ο Σταύρος Ψυχάρης, το 1997 – συμπτωματικά, Φεβρουάριος ήταν και τότε. Μόλις το μεσημέρι, δήλωσα την παραίτηση μου από την εφημερίδα. Ήταν δύσκολη..
η απόφαση, μα και επιβεβλημένη πια, στα δικά μου μάτια. Οι λόγοι δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. «No explain, no complain», που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.
Η ανάρτηση δεν έχει χαρακτήρα ρέκβιεμ, παρότι όλοι οι «αποχωρισμοί», την έχουν τη μικρή τους θλίψη. Κι εξάλλου, δε χωράνε 22 χρόνια σε πέντε αράδες του f/b. Συγχωράτε με, αλλά είμαι της παλιάς σχολής, και θα χρειαζόμουν «σεντόνια» για να αφηγηθώ εμπειρίες και μυθικά κουτσομπολιά, να περιγράψω εντυπώσεις, επιτυχίες και ταλαιπώριες. Οπότε, θα περιοριστώ στο να ενημερώσω φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες, ότι η δημοσιογραφία συνεχίζεται, αποκλειστικά πλέον, μέσα από το περιβάλλον του Protagon. Θέλω να πιστεύω ότι έχω την ευχή σας για τα μελλούμενα".