ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τα sms Kαμμένου κατά Κοτζιά: Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω

Τι αναφέρει ο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στην μήνυσή του

Για στοχοποίηση του από τον Πάνο Καμμένο το καλοκαίρι του 2018, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Με την αναφορά του ο κ. Κοτζιάς στρέφεται κατά του Πάνου Καμμένου και τον εγκαλεί..
για μια σειρά αδικημάτων, όπως φυσική και ηθική αυτουργία σε εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.
Ακόμη, ο κ. Κοτζιάς συσχετίζει παλαιότερες μηνυτήριες αναφορές που έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη, ενώ δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής με επιφύλαξη για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστη από τις παραπάνω πράξεις.
 O Νίκος Κοτζιάς στη μηνυτήρια αναφορά του ισχυρίζεται ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα από τον Πάνο Καμμένο, που, σύμφωνα με το Law & Order έχουν ως εξής:
«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή». Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έλαβε το παραπάνω μήνυμα στις 15.07.2018 και ώρα 3.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία.
Και:
«Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη». Ο κ. Κοτζιάς έλαβε το συγκεκριμένο μήνυμα στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους. Την ίδια ημέρα λίγα λεπτά αργότερα στις 20.32 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έλαβε ένα ακόμη μήνυμα από τον Π. Καμμένο στο οποίο του έγραφε «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».
Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος απάντησε μέσω Twitter στον κ. Κοτζιά χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο κ. Καμμένος έγραψε: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».