ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αλλαξε μορφή η ηλεκτρονική έκδοση της ΕφΣυν

Είναι γεγονός! Το efsyn.gr άλλαξε μορφή αλλά φιλοδοξεί να κρατήσει την αξιοπιστία που μέχρι σήμερα το χαρακτηρίζει. Βέβαια οι αλλαγές στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας των Συντακτών είχαν προαναγγελθεί για χθες, αλλά οπως κάθε σοβαρό σάιτ που σέβεται τον εαυτό του, καθυστέρησε κι αυτό κάποιες ώρες να βγει στον αέρα με τη νέα του μορφή:..
Πολύ πιο μοντέρνο, πιο νευρικό, πιο λειτουργικό και εύκολο στην πλοήγηση.
"Η «Εφημερίδα των Συντακτών» και το efsyn.gr συνιστούν ένα συνεταιριστικό εγχείρημα, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, έχοντας εξασφαλίσει τη μέχρι σήμερα οικονομική επιβίωσή τους όχι από αδιαφανείς πηγές, (θαλασσο)δάνεια ή υπόγειες επιχειρηματικές διαδρομές, αλλά με την εργασία των συνεταιριστών τους και τις εισπράξεις από το δημοσιογραφικό προϊόν τους".
Και τελικά όπως γράφει ο αρχισυντάκτης του efsyn.gr Tάσος Τσακίρογλου, «η ηλεκτρονική έκδοση άλλαξε μορφή, αλλά φιλοδοξεί να κρατήσει την αξιοπιστία που μέχρι σήμερα τη χαρακτηρίζει. Η καλύτερη απόδειξη θα είναι η δική σας στήριξη και συμβολή, με τις γνώμες, τις απόψεις και την κριτική σας».