ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Βαλένθια-Μπέτις ζωντανά στο OPEN

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις-Βαλένθια για τα ημιτελικά του Copa del Rey καθήλωσαν δεκάδες εκατομμύρια φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μέσα σε αυτούς και οι τηλεθεατές του Open που είχαν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά για την Ελλάδα τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις σε Καμπ Νου (1-1) και Μπενίτο.. Βιγιαμαρίν (2-2). Ακολουθούν άλλες δύο μεγάλες μάχες ανάμεσα στους διεκδικητές των ισάριθμωνεισιτηρίων που οδηγούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου.Μάχες που θα μεταδοθούν απευθείας μόνο από το OPEN.
Οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί και η αγωνία «χτυπάει» ήδη κόκκινο για τις ρεβάνς. Το clasico της 27ης Φεβρουαρίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αναμένεται συναρπαστικό.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Βάσκεθ στη Βαρκελώνη, να βγάλει νοκ άουτ τη μεγάλη αντίπαλό της και να διεκδικήσει την κατάκτηση του Copa del Rey μετά από 5 χρόνια.
Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει εκπλήξεις και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τους Καταλανούς στο 5ο διαδοχικό Κύπελλο Ισπανίας, επίδοση που θα αποτελέσει ιστορικό ρεκόρ.
Ποδοσφαιρικό ραντεβού που δεν χάνεται, live και αποκλειστικά στο OPEN, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 22.00.
Την επόμενη μέρα, στις 28 Φεβρουαρίου στις 22.00, η Βαλένθια θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το αβαντάζ που απέκτησε στις καθυστερήσεις του πρώτο αγώνα με την Μπέτις, χάρη στο γκολ του Γκαμέιρο, ώστε να μπορέσει να «χτυπήσει» έναν τίτλο μετά από 11 χρόνια.
Η Μπέτις, όμως, θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να δώσει εκείνη το «παρών» στο ιστορικό ραντεβού του τελικού που θα διεξαχθεί στο δικό της σπίτι, το Μπενίτο Βιγιαμαρίν! Ακόμα ένα καθηλωτικό παιχνίδι που δεν χάνεται, αποκλειστικά από το ΟPEN.