ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τραγικό τέλος για δύο παιδάκια στην Αλίαρτο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι για δύο μικρά παιδιά ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών αντίστοιχα στην περιοχή της Αλιάρτου Βοιωτίας, τα οποία βρέθηκαν νεκρά από συγγενικά τους πρόσωπα κοντά στο σημείο διαμονής τους, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο ξαδερφάκια που διαμένουν στον
οικισμό των Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο Αλιάρτου, τα οποία φέρεται ότι βρήκαν τραγικό θάνατο από πνιγμό σε συγκεντρωμένα νερά στην περιοχή του καταυλισμού. Χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί ακόμη, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους βρέθηκαν κοντά σε λιμνάζοντα νερά, σε κάποιον ανοιχτό βόθρο ή φρεάτιο, ή σε κάποιο αρδευτικό δίκτυο.
Τα άψυχα κορμάκια των δύο παιδιών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο σύμφωνα με πληροφορίες για πνιγμό, ενώ τα ακριβή αιτία που προκάλεσαν το θάνατο τους αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή, που θα διεξαχθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνων.
Παράλληλα, έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος των δύο παιδιών ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Γ. Δελιχάς (ΕφΣυν)