ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πολάκης σε Σαββόπουλο: Μόνο κοινό με τα νιάτα σου το ντέφι

Απάντηση στον Διονύση Σαββόπουλου έδωσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή όσα δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ.
Με μια οργισμένη ανάρτησή του στο facebook, ο Π. Πολάκης κατηγορεί τον Διονύση Σαββόπουλο ότι γνωρίζει από αρκουδίτσες μετά τη θητεία του στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει σκωπτικά ότι το μόνο..
κοινό που έχει ο γνωστός καλλιτέχνης με τα νιάτα του είναι το... ντέφι.
Νωρίτερα, ο Δ. Σαββόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε και αν ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το δείγμα του μέσου πολιτικού της αντιπολίτευσης απαντώντας αρχικά «δεν θα το έλεγα» για να συμπληρώσει ότι «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που απαντά στον Σαββόπουλο έχει ως εξής:
Διονυση της "συγκεντρωσης που αναβει κι ολα ειν συνειδητα" των φοιτητικων μας χρονων......
Εγω ξερω απο προβατα γιατι ο πατερας μου ηταν βοσκος ...
Εσυ πρεπει να ξερεις απο αρκουδιτσες μετα τη θητεια σου στις αυλες του Μητσοτακη και του ΠΑΣΟΚ .....το μονο κοινο με τα νιατα σου ειναι το ντεφι
ΥΓ ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε ,έβρισες και συ για να βγεις λιγο στην επιφανεια του βαλτου των "φιλοξενων" ΜΜΕ της διαπλοκης ....Ξαναβουτα τωρα...πηρες το πενταλεπτο!!