ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ιστορικός (δημοσιογραφικός) χιονιάς

«Ιστορικός χιονιάς» έρχεται στην χώρα αναφέρουν τα δημοσιεύματα την πρώτη ημέρα. «Ανατροπή για τον ιστορικό χιονιά» γράφουν τη δεύτερη μέρα, καθώς δεν θα... είναι ιστορικός. «Επιμένει ο Καλλιάνος για τον ιστορικό..
χιονιά» την τρίτη ημέρα και αμέσως μετά «Νέα δεδομένα». Κοτσάρουμε και έναν «πόλεμο μετεωρολόγων» και είμαστε καλυμμένοι σε θέματα... αξιοπιστίας. Έλεος ρε παιδιά με την «Ωκεανίδα» και την κάθε «Ωκεανίδα». Είπαμε το κοινό πρέπει να ενημερωθεί, το καταλαβαίνουμε, αλλά γιατί αυτή η κατάσταση νευρικής κρίσης;
Tα παραπάνω είναι σχόλια από την ΕφΣυν και το κερασάκι το βάζει το e-tetradio στο twitterQ
"Ο Γιάννης Καλλιάνος μας τρομοκράτησε με τον ιστορικό χιονιά που θα μας κατάπινε όλους... Λογικό να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ..."
O Γιάννης Καλλιάνος από την πλευρά του απάντησε σε όσους θύμωσαν «λόγω του ότι δεν θα θαφτεί όλη η χώρα από το χιόνι». Ο μετεωρολόγος εξήγησε μέσω σόσιαλ μίντια τι συνέβη και τα προγνωστικά μοντέλα μεταβλήθηκαν επί το ηπιότερο, ενώ οι αρχικές προγνώσεις έκαναν λόγο για «ιστορικό χιονιά». «Αν ορισμένοι από εσάς αναμένατε να κάνετε ΣΚΙ στο Λαύριο η να φορέσετε χιονοπέδιλα στο Σούνιο, συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ», γράφει σε μια μάλλον οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook.