ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα Μουλίνου - Συρμόγλου

Προς τα τέλη του τρέχοντος μηνός φιλοδοξεί να έχει κρεμάσει στα περίπτερα τη νέα καθημερινή εφημερίδα του ο Χρίστος Μουλίνος, που ήδη έχει ολοκληρώσει τη στελέχωσή της. Στις αρχές της εβδομάδας, με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και ενέπλεκαν στο εγχείρημα γνωστό επιχειρηματία, είδαμε την πρώτη ανακοίνωση (ΕΔΩ), που έφερε..
και την υπογραφή του εκδότη, που είναι ο καθηγητής Στέλιος Συρμόγλου.
Πρόκειται για πρόσωπο που έχει ασχοληθεί με τις εκδόσεις, αφού, εκτός από το «Εθνος», είχε νευραλγικό ρόλο και στην εφημερίδα «Απόφαση», που είχε εκδώσει προ ετών ο Πάνος Καραγιάννης. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα, το νέο φύλλο, του οποίου ο σχεδιασμός έχει ήδη ολοκληρωθεί, δεν θα είναι αμιγώς πολιτικό. Αν κρίνουμε μάλιστα και από την επωνυμία της εταιρείας, κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για ένα tabloid έντυπο, κατηγορία στην οποία έχει μακρά εμπειρία ο Μουλίνος.
Σε ό,τι αφορά τώρα τη στελέχωση της νέας εφημερίδας, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προέρχονται από τα Μέσα του Γιάννη Φιλιππάκη. Τη διευθυντική ομάδα απαρτίζουν οι Ανδρέας Λιόσης (αρχισυντάκτης ύλης), Αμαλία Βεβελάκη (επικεφαλής ελεύθερου ρεπορτάζ) και Αντώνης Πρέκας, ο οποίος θα έχει κυρίως την εποπτεία του τηλεοπτικού.
Σε επίπεδο τώρα συντακτών, στο νέο εγχείρημα θα μετέχουν οι Βάσω Παλαιού (δικαστικό), Διονύσης Μαρίνος και Χριστίνα Χρήστου (καλλιτεχνικό), Θόδωρος Νταβέλος (αθλητικό), Φέντια Δημόπουλος (ρεπορτάζ), Αλεξία Κοσίνα και Βίκυ Δέμου (διεθνή), η πολύπειρη Τίνα Μεσσαροπούλου (τηλεόραση) και ο Αγγελος Σκορδάς (ρεπορτάζ).
Η εφημερίδα θα στηρίζεται κυρίως στη θεματολογία της, αφού δεν θα κυκλοφορεί με προσφορές. Σε πρώτη φάση οι συντελεστές του φύλλου έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε κυριακάτικη έκδοση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί μελλοντικά. Τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται στη Λ. Μεσογείων και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πιεστήριο όπου θα τυπώνεται.
Πηγή: parapolitika

- διαβάστε: Και μία και δυο Espresso (Eσπρέσο) στα περίπτερα!